Julkaisut

Kutsumattomat 2020

Mäsä-duon aikakausi alkoi 2014. Alkuaikoina meno oli usein rauhatonta ja musiikilliset kiistat ratkaistiin kaksintaisteluin. Revolveriin ei tartuttu vaan aseina vähärivinen haitari ja viulu.

"Kutsumattomat" albumilla Lauri "wild" Kotamäki ja Kyösti "west" Järvelä ratsastavat kyliin ja kaupunkeihin aiheuttaen levottomuuksia ja hämmennystä. Vallesmannikin on koittanut saada pelimanneja ruotuun, mutta turhaan.


Levyllä vierailevat Antti Järvelä, Laura Korpi, Senni Heiskanen ja Petri "Ewil" Honkaniemi. Raikukoon laulu ja soikoon soitto!

Mustalintu / Huolia mulle lisätään / Progelaulu / Ratioliikenteen häirintäpolkka (Säkkijärven polkka) / Oi jospa jostain / Taivahan tanssilavat / In continental Mood-Flatworld (Hautajaisvalssi) / TV:n kokoinen haitari / Polkkasuma Kuortaneelta

Äänitys ja miksaus:Antti Järvelä
Masterointi: Vesa Laasanen
Kannet ja visuaalinen ilme: Jimmy Träskelin
Mäsä-duo:
Lauri Kotamäki 3-rivinen haitari, laulu, stompbox
Kyösti Järvelä Viulu, laulu
Fiittaajat:
Antti Järvelä: basso, saaphat ja urku
Senni Heiskanen: kantele
Laura Korpi: saksofoniPetri Honkaniemi: laulu

Eläköön 2017 - Vuoden Kansanmusiikkilevy - äänestyksen voittaja 2017!

Eläköön -albumi on tuoreen Konsta Jylhä -kilpailun voittajan, Kyösti Järvelän ja Lauri Kotamäen muodostaman MäSä Duon ensimmäinen tallenne. Duon ohjelmisto sisältää pääosin perinteistä kansanmusiikkia sovitettuna uudella otteella. Vahvana sävynä musiikissa on etelä- ja keskipohjalaisuus. Ohjelmistoon kuuluu vanhoilta mestareilta opittuja lauluja, rekilauluja, kupletteja, pelimannisävelmiä ja sikermiä.

Eteläpohjalaispastorit jakavat ilosanomaansa jae kerrallaan. Unohda tuomionpasuunat, nauti ennemminkin armollisen rakkauden julistuksesta ja anna etelä-pohjalaisen miehen kokea lohtua, toivoa ja uskoa omimmassa interiöörissään. Järvelä ja Kotamäki ovat kasvaneet suomalaisen kansanmusiikkiperinteen keskellä. Miehillä on pitkä kokemus erilaisista kokoonpanoista suomalaisten kansanmusiikkiyhtyeiden parista.

Lukkarin Heikin polkka / Oi jos ilta joutuisi ja Luumäen surkia / Nautin elämästä / Kahvilaulu / Kauan odotettu / Renki-Kallen ja piian polkat / Kirjeen sulle kirjootan / Paavon viinapikari / Tanssit tallin vintillä ja Hevospolkka / Lapua tulvii / Pelimannit soitto- ja juttelutuulella / Virsi 440

Julkaisija: Kansanmusiikki-instituutti

Levyä voi ostaa Kansanmusiikki-instituutin verkkokaupasta tai keikoilta!